Vakantie is die tijd van het jaar waarin je je alledaagse leven even achterlaat, nieuwe dingen ontdekt en nieuwe energie opdoet. In de vind je alle benodigde ingrediënten voor een rustgevende vakantie – en in de vakantiewoningen van Gîtes de France Vendée heb je daarnaast ook nog het gevoel dat je thuis bent, dankzij hun comfort en de unieke en authentieke sfeer.

Vakantiewoningen met extra’s naar je persoonlijke voorkeur

Gezinnen met kinderen zoeken ruime woningen met kindervriendelijke inrichting en veel mogelijkheden om te spelen. Eigenaren van honden zoeken woningen waar hun viervoeter ook terecht kan. De een wil een eigen zwembad, voor de ander is uitzicht op zee een absolute vereiste. In de Vendée biedt Gîtes de France biedt uiteenlopende vakantiewoningen aan waarin iedereen iets vindt voor een perfecte vakantie. De handige filterfunctie op https://www.gites-de-france-vendee.com/ helpt je om de vakantiewoning te kiezen waar je je helemaal thuis voelt.

Wil je alvast een voorproefje van de vele opties die je op de website kunt vinden? Misschien vind je in onze selectie van 4 topvakantiewoningen juist dat huis of appartement waarin je je volgende vakantie in de Vendée wilt doorbrengen.

Vendée – een speelterrein met onbegrensde mogelijkheden

Waar gaat je voorkeur naar uit: de uitgestrekte Atlantische Oceaan, de wilde kusten en de heerlijke zandstranden? Of slenter je liever door mooie steden, zoals , de stad van de Vendée-Globe, of de havenstad Saint-Gilles-Croix-de-Vie die bekend staat om de sardines? Misschien wil je liever je batterijen opladen in de groene natuur van het Marais Poitevin? De Vendée heeft het allemaal. Ook liefhebbers van een actieve vakantie kunnen hier volop genieten met watersport, klimtuinen, fietstochten langs de kust of op het en nog veel meer.

4 unieke vakantiewoningen in de Vendée

La Borderie du Peuble in Bretignolles sur Mer

Dit is de plek voor een ontspannen vakantie op het platteland, niet ver van de zee. Vanuit deze accommodatie in het pittoreske Le Peuble is het ongeveer 3,5 km tot het strand van Marais Girard. Het grote huis, gebouwd op een stuk grond van 900 m2 in een typische Vendée-stijl en grenzend aan een oude schuur, biedt plaats aan maximaal 8 personen. Het ruime woongedeelte is ingericht volgens een mix van modern en vintage. Rondom het huis vind je een terras, tuinmeubelen, eenbarbecue en een zwembad. Het zwembad is verwarmd en kan worden gebruikt van mei tot en met september. Vlak in de buurt loopt een fietspad.

Hier vind je de informatie voor La Borderie du Peuble.

La Borderie du Peuble.

La Borderie du Peuble (© Gîtes de France Vendée)

La Borderie du Peuble.
La Borderie du Peuble.

Villa Bambou Ariane in Les Sables d’Olonne

Deze moderne villa biedt voldoende ruimte voor een vakantie met een grote groep, familie of vrienden. Hier in Les Sables d’Olonne kunnen tot 10 personen een onderkomen vinden. De woning ligt 6 km van het strand La Grande Plage en 2 km van het centrum van Le Château d’Olonne. De woning omvat een entrée met apart toilet, een grote woon/eetkamer, een grote inbouwkeuken en een spelkamer met biljart, tafelvoetbal, crosstrainer, tv en meer.

De villa ligt op een stuk grond van ruim 2.800 m² en heeft een overdekt zwembad (5 x 10 meter) dat het hele jaar door wordt verwarmd, plus een whirlpool voor 6 personen. Verder vind je er nog spelletjes voor de kinderen, een barbecue en gezellige tuinmeubelen.

Hier vind je de informatie voor Villa Bambou Ariane.

Villa Bambou Ariane.

Villa Bambou Ariane (© Gîtes de France Vendée)

Villa Bambou Ariane.
Villa Bambou Ariane.

L’incontournable in Challans

Dit vrijstaande huis in La Flocellière in Challans biedt een verblijf met privéwellness voor maximaal 4 bezoekers. De wellness in het vakantiehuis is voorzien van een hamam voor 4 personen, een sauna voor 3 personen en nog verschillende fitnessapparaten. Van 1 mei tot en met 30 september kun je gebruik maken van het buitenzwembad (5 x 10 meter). Verder vind je er nog ligstoelen, tuinmeubelen en een outdoorkeuken met gasbarbecue. Het huis ligt op een stuk grond met een oppervlak van 800 m².

Hier vind je de informatie voor L’incontournable.

L’incontournable.

L’incontournable (© Gîtes de France Vendée)

L’incontournable.
L’incontournable.

Zita op het Île de Noirmoutier

Voor een vakantie op het Île de Nourmoitier is deze prachtige vakantiewoning ideaal: de nieuwe bungalow met 3 accommodaties ligt op slechts 850 meter van het centrum van Noirmoutier-en-l’île en slechts 1,5 km van het strand Plage des Dames. De accommodatie is geschikt voor 6 personen en omvat een entrée met open keuken en woon/eetkamer, 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De bijbehorende omheinde tuin met terras, tuinmeubelen en barbecue is met 100 m² groot genoeg om je vakantie ook heerlijk in de buitenlucht door te brengen. Je auto kun je kwijt in de privégarage.

Hier vind je de informatie voor Zita.

Zita.

Zita (© Gîtes de France Vendée)

Zita.
Zita.

Waarom Gîtes de France?

Gîtes de France Vendée is al ruim 50 jaar een betrouwbare partner voor het huren van kwalitatieve vakantieaccommodaties. Dankzij het beoordelingssysteem waarin de kwaliteit van accommodaties wordt aangegeven met 1 tot 5 ‘épis’, goed doordachte filteropties en een professionele klantenservice voel je al voor begin van je vakantie dat je in goede handen bent. In de Vendée vind je ongeveer 600 vakantiewoningen van Gîtes de France. In welke ga jij je volgende vakantie doorbrengen?

Gites de France logo.

Titelfoto: La Borderie du Peuble (© Gîtes de France Vendée)